Εγγραφές Σεπτεμβρίου

Οι εγγραφές για τη σχολική χρονιά 2020-21 έχουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις καθώς η σχολή μας προσαρμόζεται στα μέτρα για προστασία από τον covid19. 

Προσαρμόζοντας τη λειτουργία μας στα νέα μέτρα μειώνουμε τον μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων σε 4 παιδιά και ένας ενήλικας/παιδί στα τμήματα που αφορούν τις τάξεις όπου τα παιδιά συνοδεύονται από έναν ενήλικα. Απαγορεύεται η συνοδεία παιδιών με αριθμό ενηλίκων πέραν από 1 είτε από αδέρφια. Στα υπόλοιπα ομαδικά τμήματα ο μέγιστος αριθμός παιδιών θα είναι 6. 

Επιπλέον, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς για το νέο σύστημα που υιοθετούμε και αφορά τη χρήση μουσικών οργάνων. Στα ατομικά μαθήματα μουσικών οργάνων, ο κάθε μαθητής χρησιμοποιεί το δικό του ατομικό όργανο, εκτός από το πιάνο το οποίο απολυμαίνεται πριν και μετά από κάθε χρήση.

Τα όργανα που χρησιμοποιούνται στις τάξεις της προπαίδειας θα απολυμαίνονται πριν και μετά από κάθε χρήση και θα φυλάγονται σε πλαστικά δοχεία, αντί υφασμάτινων τσαντών,  τα οποία μπορούν πιο εύκολα να καθαριστούν και ανα απολυμανθούν. Όσον αφορά στα διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στις τάξεις μουσικής προπαίδειας, όπως φουλάρια, δακτυλόκουκλες και άλλα αντικείμενα τα οποία δεν είναι εύκολο να απολυμανθούν, εκτός εάν πλυθούν, θα δοθεί η ευκαιρία στους γονείς στην αρχή της σχολικής χρονιάς να μπορούν να αγοράσουν μία ατομική τσαντούλα με όλα τα προαναφερθέντα αντικείμενα που χρειάζονται ή μία ατομική τσαντούλα με τα συγκεκριμένα αντικείμενα και τα μουσικά όργανα. Θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες για τιμές και περιεχόμενο σύντομα. 

Επίσης, έχουμε οργανώσει το πρόγραμμα των τάξεων με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να υπάρχει σταθερά 15 λεπτα κενό ανάμεσα στα τμήματα. Αυτό διασφαλίζει την αποφυγη συντονισμού και συγχρονισμού ατόμων στη σχολή. 

Περισσότερες πληροφορίες για μέτρα που θα ισχύουν το Σεπτέμβριο θα δοθούν στην αρχή της σχολικής χρονιάς και θα είναι προσαρμοσμένα στη νομοθεσία που θα ισχύει τότε. 

Σημαντικές πληροφορίες

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι κατά τη διάρκεια του κατ' οίκον περιορισμού η Μαρία, εργάστηκε αρκετά έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα μουσικής προπαίδειας και αφορά παιδιά από 0 εώς 7 χρονών. Για τις ηλικίες 0 - 4 χρόνων τα παιδιά συνοδεύονται από ένα ενήλικα και οι γονείς μπορούν αν επιλέξουν ανάμεσα στο Αγγλικό (AmuSing) ή στο Ελληνικό πρόγραμμα (AmuSing Greek). Τα υπόλοιπα τμήματα για ηλικίες πάνω από 4 χρόνων τα παιδιά συμμετέχουν στα τμήματα χωρίς τη συνοδεία ενήλικα και δεν υπάρχει διαχωρισμός γλώσσας.

Μέσα από το Αγγλικό πρόγραμμα, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε μία πρώτη επαφή με την Αγγλική γλώσσα, με βιωματική εμπειρία καθώς παράλληλα θα επωμίζονται όλα τα θετικά που μπορεί να τους προσφέρει η σωστή μουσική εκπαίδευση σε αυτή την ηλικία. Στο νέο αυτό πρόγραμμα κρατήσαμε αρκετά χαρακτηριστικά από το προηγούμενο πρόγραμμα αλλά το έχουμε εμπλουτίσει με νέα τραγούδια, νέες δραστηριότητες και φυσικά νέα μουσικά όργανα. 

Το ελληνικό πρόγραμμα, AmuSing Greek, έχει σχεδιαστεί βασισμένο κυρίως στην ελληνική γλώσσα, χρησιμοποιώντας μία ποικιλία από παραδοσιακά παιδικά τραγούδια, γεγονός που ενισχύει την πολιτισμική ταυτότητα των παιδιών. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες. Το περιεχόμενο του AmuSing Greek διαφέρει αρκετά από το προηγούμενο ελληνικό πρόγραμμα καθώς κινείται πιο πολύ στο ελληνικό πλαίσιο και δεν αποτελεί απλά μία μετάφραση του Αγγλικού προγράμματος.

Πολιτική εγγραφών και διδάκτρων. 

Αυτή τη χρονιά το κόστος εγγραφής θα είναι 15 ευρώ για κάθε οικογένεια. Όλα τα δίδακτρα υπολογίζονται χρονιαία και διαιρούνται σε 10 μηνιαίες δόσεις, συμπεριλαμβανομένων όλων των δημόσιων αργίων και των διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα. Η μηνιαία δόση είναι σταθερή, δεν μπορεί να αλλάξει και πληρώνεται τις πρώτες 7 μέρες κάθε μήνα. Εκπτωση με ποσοστό 10% στο συνολικό ποσό διδάκτρων, δίνεται στις οικογένειες οι οποίες εγγράφουν 2 ή περισσότερα παιδιά.  

Μουσικές τάξεις προπαίδειας:

Mama and me (0-6 μ):  μηνιαία 45 ευρώ/ τριμηνιαία 120 ευρώ (450 ή 400 ευρώ/ χρόνο,αντίστοιχα)

Crawlers & Walkers (5 - 24μ): μηνιαία 45 ευρώ/ τριμηνιαία 120 ευρώ (450 or 400 ευρώ/χρόνο, αντίστοιχα)

Toddlers Mania (2-3 y.o): μηνιαία 50 ευρώ/ τριμηνιαία 135 ευρώ (500 or 450 ευρώ/χρόνο, αντίστοιχα)

Little Monkeys (3-4 y.o): μηνιαία 50 ευρώ/ τριμηνιαία 135 ευρώ (500 or 450 ευρώ/χρόνο, αντίστοιχα)

Starter Singers (4 -  y.o): μηνιαία 50 ευρώ/ τριμηνιαία 135 ευρώ (500 or 450 ευρώ/χρόνο, αντίστοιχα)

Music Makers (5 - 7 y.o): μηνιαία 50 ευρώ/ τριμηνιαία 135 ευρώ (500 or 450 ευρώ/χρόνο, αντίστοιχα)

Ατομικά μαθήματα μουσικών οργάνων: 

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 70009039 για τα δίδακτρα, καθώς οι τιμές ποικίλουν λόγω διαφόρων παραγόντων.  

Άλλα ομαδικά μαθήματα:

Ανάπτυξη μουσικότητας και θεωρία της μουσικής: 25 ευρώ/ μήνα για τα μέλη μας / 35 για τα μη μέλη μας 

Αγγλικά μέσω θεατρικής αγωγής (3 - 6 χρ): 70 ευρώ / μήνα (700 ευρώ / χρόνο)

Θεατρική αγωγή (5 - 9 χρ.): 65 ευρώ/ μήνα (650 ευρώ/ χρόνο) 

Μουσικό θέατρο: 75 ευρώ// μήνα  (750 ευρώ/ χρόνο)

Τάξεις Γιουκαλίλι (6 -9 χρ): 60 ευρώ / μήνα (600 ευρ'ω / χρόνο)

Χορωδία (8-14 y.o): 15 ευρώ μήνα (150 ευρώ/ χρόνο)

Τρόπο αποπληρωμής διδάκτρων:

Η σχολή μας έχει συνεργασία με την εταιρεία Bill Me. 'Οσοι εγγράφονται στη σχολή θα λαμβάνουν ένα email με ένα σύνδεσμο που θα τους οδηγεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας Bill Me για να πιστοποιούν τα στοιχεία τους. Μέσω της εφαρμογή ή της ιστοσελίδας Bill Me, μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση πληρωμών σας και να ειδοποιήστε πότε εκδίδεται νέο τιμολόγιο. Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας με ασφάλεια μέσω της σελίδας ή της εφαρμογής Bill Me ή μπορείτε ακόμη να κάνετε τις πληρωμές σας χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές Quick Pay και Revolut, στον αριθμο 99081061. 

Δείχνοντας κατανόηση για το φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα που έχουν οι γονείς, σας δίνουμε την ευκαιρία μέσω αυτής της εφαρμογής να ενημερώνεστε αυτόματα και να μπορείτε να κάνετε την πληρωμή με άνεση και ηρεμία από το σπίτι σας χωρίς να σας επιβαρύνουμε με ατομικά δελτία και κάρτες πληρωμών των παιδιών. Εσείς, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση πληρωμών σας μέσω από το Bill Me και πλέον δε θα χρειάζεται να ανησυχείτε για καθυστερημένες οφειλές και άλλα.

Πολιτική ακύρωσης μαθημάτων:

Ατομικά μαθήματα

Τα μαθήματα που χάνονται με υπαιτιότητα μαθητή δεν θα αναπληρώνονται. Μεταφορά των μαθημάτων σε άλλες μέρες εκτός από αυτές που αρχικά συμφωνήθηκαν δεν θα είναι δυνατή. Τα μαθήματα που πιθανόν μπορεί να ακυρωθούν από τους καθηγητές θα αναπληρώνονται την περίοδο διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα και Ιούλιο μήνα. 

Ομαδικά μαθήματα:

Τα μαθήματα τα οποία χάνονται με υπαιτιότητα των μαθητών μπορούν να αναπληρώνονται σε διάστημα ενός μήνα μόνο και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα σε άλλο τμήμα. Τα μαθήματα τα οποία πιθανόν να χαθούν με υπαιτιότητα του εκπαιδευτικού θα αναπληρώνονται στην περίοδο διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα και κατά το μήνα Ιούλιο. 

Η ομάδα μας καταβάλει μεγάλη προσπάθεια κάθε χρόνο για να παρέχει ένα πρόγραμμα τάξεων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μελών μας. Όσο αφορά στις ομαδικές τάξεις, το πιο κάτω είναι το τελικό πρόγραμμα και καμία αλλαγή δεν μπορεί να γίνει αφού στη σχολή γίνονται και άλλα μαθήματα και πρέπει να υπάρχει τέλειος συντονισμός για την ομαλή λειτουργία της σχολής. 

Η πολιτική ακύρωσης των τάξεων θα εφαρμοστεί με αυστηρότητα αυτή τη χρονιά καθώς οι καθηγητές προγραμματίζουν τα μαθήματα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να παρέχουν ποιοτική εκπαίδευση στους μαθητές μας. Σας ενημερώνουμε ότι η προσπάθεια εφαρμογής οποιασδήποτε αλλαγής στο πρόγραμμα ενός εκπαιδευτικού απαιτεί μεγάλη απώλεια ενέργειας. Η ομάδα μας καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να παρέχει την καλύτερη εκπαίδευση στα μέλη μας και η διατήρηση ενός συγκεκριμένου προγράμματος και ρουτίναςγια όλους τους εκπαιδευτές μας είναι πολύ σημαντική για την ποιότητα των τάξεων μας.

Σχολίκό έτος2020 - 2021 (αργίες και διακοπές):

Ημερομηνίες λειτουργίας σχολής 2020- 2021: 7/9/2020 - 30/6/2021

Ημερομηνίες που η σχολή θα παραμείνει κλειστή.​

Σημόσιες αργίες

1η Οκτωβρίου: Εθνική Εορτή της Κύπρου

28η Οκτωβρίου: Ημέρα του ΟΧΙ

6η Ιανουαρίου: Επιφάνεια

15η Μαρτίου: Καθαρά Δευτέρα

25η Μαρτίου: Εθνική Γιορτή Ελλάδας

1η Απριλίου: Εθνική Εορτή Κύπρου

1η Μαΐου: Εργατική Πρωτομαγιά

21η Ιουνίου: Κατακλυσμός

Διακοπές Χριστουγέννων

23η Δεκεμβρίου - 2α Ιανουαρίου (συμπεριλαμβανομένης) 

Διακοπές Πάσχα:

29η Απριλίου - 4η Μαΐου (συμπεριλαμβανομένης) 

Πιο κάτω είναι το πρόγραμμα των τάξεων μουσικής προπαίδειας ενώ κάτω από τον πίνακα θα δείτε τις ημέρες για τα τμήματα Θεατρικής Αγωγής, Μουσικού Θεάτρου, Γιουκαλίλι ,και Αγγλικής γλώσσας μέσω θεάτρου που ξεκινάνε τον Σεπτέμβρη.

Κάνετε την εγγραφή σας και κρατήστε μία θέση για το Σεπτέμβρη. 

Για ατομικά μαθήματα μουσικών οργάνων παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 70009039 ή μέσω email στο info@amusedcy.com. 

Registration

To register, please take the time to fill out the information below.

English Drama pedagogy (3-6 χρ): Δευτέρα 14:50 - 15:50

Θεατρική Αγωγή (5 - 8 χρονών): Δευτέρα 16:00 - 17:00

Μουσικό Θέατρο (πάνω από 10 χρονών): Δευτέρα 17:10 - 18:10

Ομαδικά μαθήματα Γιουκαλίλι (6-9 χρονών): Τετάρτη 16:45 - 17:45 

AMusEd

70009039

Souliou 4, 2018, Strovolos, Nicosia, Cyprus

©2017 Trademark Amused Music