Εγγραφές Σεπτεμβρίου

Οι εγγραφές για τη σχολική χρονιά 2020-21 έχουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις καθώς η σχολή μας προσαρμόζεται στα μέτρα για προστασία από τον covid19. 

Προσαρμόζοντας τη λειτουργία μας στα νέα μέτρα μειώνουμε τον μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων από 6 σε 4, στα τμήματα που αφορούν τις τάξεις όπου τα παιδιά συνοδεύονται με έναν ενήλικα. Επίσης, απαγορεύεται η συνοδεία παιδιών με αριθμό ενηλίκων πέραν από 1 είτε από αδέρφια. Στα υπόλοιπα τμήματα ο μέγιστος αριθμός παιδιών θα είναι 6. 

Επιπλέον, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς για το νέο σύστημα που υιοθετούμε και αφορά τη χρήση μουσικών οργάνων. Στα ατομικά μαθήματα μουσικών οργάνων, ο κάθε μαθητής χρησιμοποιεί το δικό του ατομικό όργανο, εκτός από το πιάνο το οποίο απολυμαίνεται πριν και μετά από κάθε χρήση.

Τα όργανα που χρησιμοποιούνται στις τάξεις της προπαίδειας θα απολυμαίνονται πριν και μετά από κάθε χρήση και θα φυλάγονται σε πλαστικά δοχεία, αντί υφασμάτινων τσαντών,  τα οποία μπορούν πιο εύκολα να καθαριστούν και ανα απολυμανθούν. Όσον αφορά στα διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στις τάξεις μουσικής προπαίδειας, όπως φουλάρια, δακτυλόκουκλες και άλλα αντικείμεντα τα οποία δεν είναι εύκολο να απολυμανθούν, εκτός εάν πλυθούν, θα δοθεί η ευκαιρία στους γονείς στην αρχή της σχολικής χρονιάς να μπορούν να αγοράσουν μία ατομική τσαντούλα με όλα τα προαναφερθέντα αντικείμενα που χρειάζονται ή μία ατομική τσαντούλα με τα συγκεκριμένα αντικείμενα και τα μουσικά όργανα. Θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες για τιμές και περιεχόμενο σύντομα. Στην περίπτωση που κάποιος δεν επιθυμεί να αγοράσει την ατομική τσαντούλα τότε η σχολή θα παρέχει τα αντικείμενα τα οποία θα φροντίζει να πλένει και να απολυμαίνει μετά από κάθε μάθημα. 

Επίσης, έχουμε οργανώσει το πρόγραμμα των τάξεων με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να υπάρχει σταθερά 15 λεπτα κενό ανάμεσα στα τμήματα. Αυτό διασφαλίζει την αποφυγη συντονισμού και συγχρονισμού ατόμων στη σχολή. 

Περισσότερες πληροφορίες για μέτρα που θα ισχύουν το Σεπτέμβριο θα δοθούν στην αρχή της σχολικής χρονιάς και θα είναι προσαρμοσμένα στη νομοθεσία που θα ισχύει τότε. 

Σημαντικές πληροφορίες

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι κατά τη διάρκεια του κατ' οίκον περιορισμού η Μαρία, εργάστηκε αρκετά έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα μουσικής προπαίδειας, το AmuSing και αφορά παιδιά από 0 εώς 7 χρονών. Για τις ηλικίες 0 - 4 χρόνων τα παιδιά συνοδεύονται από ένα ενήλικα και οι γονείς μπορούν αν επιλέξουν ανάμεσα στο Αγγλικό (AmuSing) ή στο Ελληνικό πρόγραμμα (AmuSing Greek). Τα υπόλοιπα τμήματα για ηλικίες πάνω από 4 χρόνων τα παιδιά συμμετέχουν στα τμήματα χωρίς τη συνοδεία ενήλικα και δεν υπάρχει διαχωρισμός γλώσσας καθώς η μουσική εκπαίδευση γίνεται σε ένα πολυπολιτισμικό πλαίσιο χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά και αγγλικά τραγούδια αλλά και μία μεγάλη γκάμα τραγουδιών και μουσικών από την παγκόσμια μουσική σκηνή οπως Αφρικάνικη, Αράβική,  Ισπανική και άλλα. 

Μέσα από το Αγγλικό πρόγραμμα, AmuSing, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε μία πρώτη επαφή με την Αγγλική γλώσσα, με βιωματική εμπειρία καθώς παράλληλα θα επωμίζονται όλα τα θετικά που μπορεί να τους προσφέρει η σωστή μουσική εκπαίδευση σε αυτή την ηλικία. Στο νέο αυτό πρόγραμμα κρατήσαμε αρκετά χαρακτηριστικά από το προηγούμενο πρόγραμμα αλλά το έχουμε εμπλουτίσει με νέα τραγούδια, νέες δραστηριότητες και φυσικά νέα μουσικά όργανα. 

Το ελληνικό πρόγραμμα, AmuSing Greek, έχει σχεδιαστεί βασισμένο κυρίως στην ελληνική γλώσσα, χρησιμοποιώντας μία ποικιλία από παραδοσιακά παιδικά τραγούδια, γεγονός που ενισχύει την πολιτισμική ταυτότητα των παιδιών. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες. Το περιεχόμενο του AmuSing Greek διαφέρει αρκετά από το προηγούμενο ελληνικό πρόγραμμα καθώς κινείται πιο πολύ στο ελληνικό πλαίσιο και δεν αποτελεί απλά μία μετάφραση του Αγγλικού προγράμματος.

Πολιτική εγγραφών και διδάκτρων. 

Αυτή τη χρονιά το κόστος εγγραφής θα είναι 15 ευρώ για κάθε οικογένεια. Όλα τα δίδακτρα υπολογίζονται χρονιαία και διαιρούνται σε 10 μηνιαίες δόσεις, συμπεριλαμβανομένων όλων των δημόσιων αργίων και των διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα. Η μηνιαία δόση είναι σταθερή, δεν μπορεί να αλλάξει και πληρώνεται τις πρώτες 7 μέρες κάθε μήνα. Εκπτωση με ποσοστό 10% στο συνολικό ποσό διδάκτρων, δίνεται στις οικογένειες οι οποίες εγγράφουν 2 ή περισσότερα παιδιά.  

 

Για τα παιδιά που συμμετέχουν στις τάξεις μουσικής προπαίδειας ισχύει η πολιτική όπου μπορούν να πληρωθούν τα δίδακτρα μηνιαία ή τριμηνιαία (με ειδική έκπτωση). Δείτε τις σχετικές τιμές πιο κάτω: 

 

Τμήματα μουσικής προπαίδειας:

Mama and me (0-6 μ): 4 εβδομαδιαία μαθήματα (50 ευρώ)

Crawlers & Walkers (6 - 24μ): μηνιαία 45 ευρώ / τριμηναία 120 ευρώ(450 ή 400 ευρώ χρονιαία, αντίστοιχα)

Toddlers Mania (2-3 χρ.): μηνιαία 50 ευρώ/ τριμηναία 135 ευρώ(500 ή 450 ευρώ χρονιαία, αντίστοιχα)

Little Monkeys (3-4 χρ.): μηνιαία 50 ευρώ/ τριμηναία 135 ευρώ(500 ή 450 ευρώ χρονιαία, αντίστοιχα)

Starter Singers (4 -  χρ.): μηνιαία 50 ευρώ/ τριμηναία 135 ευρώ(500 ή 450 ευρώ χρονιαία, αντίστοιχα)

Music Makers (5 - 7 χρ.): μηνιαία 50 ευρώ / τριμηναία 135 ευρώ (500 ή 450 ευρώ χρονιαία, αντίστοιχα)

Ατομικά μαθήματα μουσικού οργάνου:

30 λεπτά ανά εβδομάδα: 70 ευρώ/μηνιαία (700 ευρώ χρονιαία)

45 λεπτά ανά εβδομάδα: 80 ευρώ/μηνιαία (800 ευρώ χρονιαία)

Για μαθητές προχωρημένου επιπέδου συστήνεται να επικοινωνήσετε με τη σχολή για περισσότερες πληροφορίες για ώρες και δίδακτρα. 

Ομαδικά μαθήματα:

Ανάπτυξη μουσικότητας και διδασκαλία θεωρίας της μουσικής: 25 ευρώ μηνιαία για τα μέλη/ 35 ευρώ για μη μέλη

Θεατρική Αγωγή (5 - 8 χρ.): 60 ευρώ μηνιαία (600 ευρώ χρονιαία)

Μουσικό θέατρο: 60 ευρώ  μηνιαία (600 ευρώ χρονιαία)

Παιδαγωγική Αγγλικών μέσα από θεατρικό παιχνίδι (3 - 6χρ.): 60 ευρώ μηνιαία (600 ευρώ χρονιαία)

Τάξεις Γιουκαλίλι (6 -9 y.o): 60 ευρώ μηνιαία (600 ευρώ χρονιαία)

***Ολα τα πιο πάνω μαθήματα είναι 60λεπτα.***

Συνεδρίες Μουσικοθεραπείας

Οι συνεδρίες μουσικοθεραπείας οργανώνονται και προγραμματίζονται μετά από σχετική συνεννόηση με την συνεργάτιδα της σχολής και συνήθως διαρκού 60 λεπτά. Για τιμές, ώρες κτλ παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με τη σχολή τηλεφωνικά. 

Τρόποι πληρωμής διδάκτρων

Η εταιρεία μας έχει ξεκινήσει μία συνεργασία με την εταιρεία Bill Me. Μέσω αυτής της συνεργασίας όσοι κάνουν εγγραφή στη σχολή μας θα λάβουν σχετικό σύνδεσμο από τη συγκεκριμένη εταιρεία ο οποίος θα τους παραπέμπει στη σχετική ιστοσελίδα όπου θα γίνεται η εγγραφή τους. Μέσσα από το λογισμικό της εταιρείας μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για το ποσό των διδάκτρων, την ημερομηνία καταβολής νέων διδάκτρων καθώς και την τυχόν εκκρεμότητα αυτών. 

Μπορείτε μέσω του λογισμικού να πληρώσετε τα δίδακτρα με ασφαλή τρόπο, καταχορώντας τα στοιχεία της κάρτας σας. 

Κάποιοι από εσάς χρησιμοποιούσατε τις υπηρεσίας Quick Pay και Revolut για την πληρωμή των διδάκτρων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτές τις υπηρεσίες αλλά θα συστήναμε σε όλους να κάνουν τη σχετική εγγραφή τους στο λογισμικό Bill Me για να παραμένουν ενήμεροι κάθε στιγμή όσον αφορά στην κατάσταση των διδάκτρων.

 

Γνωρίζουμε όλοι πόσο πολυάσχολοι είμαστε στην καθημερινότητα μας και η δυνατότητα να έχουμε ένα λογισμικό το οποίο μας στέλνει αυτόματες ειδοποιήσεις ουσιαστικά διευκολύνει τις ζωές μας μειώνοντας τις επιπλέον σκέψεις. Μέσω του συγκεκριμένου λογισμικού δε θα χρειάζεστε να κρατείτε τις αποδείξεις ή να ανησυχείτε εάν έχετε πληρώσει τα δίδακτρα. Το BillMe μπορεί να σας υπενθυμίζει και να κρατάει ιστορικό όλων σας των πληρωμών χωρίς κανένα έξτρα κόστος.

  

Πολιτική για απουσίες και αναπλήρωση μαθημάτων

Ατομικά και ομαδικά μαθήματα:

Τα μαθήματα που χάνονται με υπαιτιότητα του μαθητή δεν θα αναπληρώνονται. Επίσης, δεν θα είναι δυνατή η μεταφορά υφιστάμενου προκαθορισμένου μαθήματος σε άλλη ωρα και μέρα. Τα μαθήματα που ακυρώνονται με υπαιτιότητα του εκπαιδευτή θα αντικαθιστούνται κατά τις διακοπές Χριστουγέννων και  Πάσχα ή τον Ιούλιο. 

Σε περίπτωση που ο μαθητής δεν μπορεί να έρθει αλλά μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα διαδικτυακά την ίδια προκαθορισμένη ώρα του ατομικού μαθήματος, θα μπορεί το μάθημα να γίνεται διαδικτυακά εφ' όσων υπάρχει αντίστοιχη ενημέρωση προς τη διεύθυνση της σχολής τουλάχιστον 6 ώρες πριν το μάθημα και πριν τις 13:00 της ίδιας μέρας. 

Στην περίπτωση ομαδικού μαθήματος δεν θα μπορεί να παρακολουθείτε το μάθημα διαδικτυακά, λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων των υπολοίπων μαθητών αλλά θα στέλνετε το σχετικό γραπτό υλικό μέσω email. 

Ομαδικά μαθήματα μουσικής προπαίδειας:

Τα μαθήματα που χάνονται με υπαιτιότητα των μαθητών, μπορούν να αντικατασταθούν σε διάστημα ενός μήνα από την ημέρα απουσίας, σε άλλο αντίστοιχο τμήμα με την πρϋπόθεση ότι υπάρχει διαθεσιμότητα. Παρακαλούνται οι γονείς που δε θα παρευρίσκονται στο μάθημα να ενημερωνουν τη διεύθυνση της σχολής για την επίτευξη καλύτερου προγραμματισμού.

Τα μαθήματα που ακυρώνονται με υπαιτιότητα του εκπαιδευτή θα αντικαθιστούνται κατά τις διακοπές Χριστουγέννων ή Πάσχα ή τον Ιούλιο. 

Η ομάδα της A.Mus.Ed  καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και κόπο κάθε χρόνο για να προσφέρει ένα πρόγραμμα τάξεων το οποίο θα μπορεί να εξυπηρετεί όσον το δυνατόν περισσότερο τις ανάγκες των μελών μας. Όσον αφορά στις τάξεις που παρουσιάζονται πιο κάτω, καμία αλλαγή δεν μπορεί να γίνει καθώς στη σχολή τρέχουν παράλληλα και άλλα μαθήματα και κάθε αλλαγή θα προκαλούσε αναστάτωση σε όλο το πρόγραμμα. 

Η πολιτική που αφορά τις ακυρώσεις των μαθημάτων είναι αυστηρή και θα τηρηθεί καθ'όλη τη νέα σχολική χρονιά, χωρίς εξαιρέσεις, καθώς όλοι οι καθηγητές/τριες της σχολής προγραμματίζουν τα μαθήματα τους με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να αποδώσουν και να προσφέρουν την καλύτερη μουσική εκπαίδευση σε εσάς και τα παιδιά σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κάθε είδους αλλαγή στο πρόγραμμα απαιτεί μεγάλη κατανάλωση ενέργειας εκ μέρους των καθηγητών/τριών. Πάντοτε προσπαθούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη εκπαίδευση και η διατήρηση ενός σταθερού προγράμματος και ρουτίνας μαθημάτων για τον κάθε καθηγητή/τρια είναι πολύ σημαντική για την διατήρηση του επιπέδου και της ποιότητας των μαθημάτων. 

Διακοπές και αργίες σχολικής χρονιάς 2020-2021

Ημερομηνίες λειτουργίας της σχολής για το 2020 - 2021: 7/9/2020 - 30/6/2021

Η σχολή μας θα παραμείνει κλειστή στις ημερομηνίες που δίνονται πιο κάτω: 

Δημόσιες αργίες:

1η Οκτώβρίου: Ίδρυση Κυπριακής Δημοκρατίας

28η Οκτωβρίου: Εορτασμός του 'Όχι' 

6η Ιανουαρίου: Επιφάνεια

15η Μαρτίου: Καθαρά Δευτέρα

25η Μαρτίου: Ελληνική Επανάσταση

1η Απριλίου: Εθνική Εορτή Κύπρου

1η Μαΐου: Εργατική Πρωτομαγιά

21η Ιουνίου: Αγίου Πνεύματος. 

Διακοπές Χριστουγέννων

23η Δεκεμβρίιου - 2η Ιανουαρίου (συμπεριλαμβανόμένων) 

Διακοπές Πάσχα: 

29η Απριλίου - 4η Μαΐου (συμπεριλαμβανομένων) ​

Παρακαλώ όπως βρείτε πιο κάτω το πρόγραμμα των τάξεων Μουσικής προπαιδείας, Αγγλικών μέσω θεατρικής αγωγής, Θεατρικής αγωγής, Μουσικού Θεάτρου και Γιουκαλίλι, που ξεκινάνε τον Σεπτέμβριο. Παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής για τα συγκεκριμένα μαθήματα πιο κάτω.

Όσοι ενδιαφέρονται για άλλα μαθήματα, ατομικά όργανα ή και ομαδικά όπως η Μουσικότητα& Θεωρία παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την πιο κάτω αίτηση, επιλέγοντας την τελευταία επιλογη 'Other' και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 70009039.

Πρόγραμμα τάξεων για τάξεις μουσικής προπαίδειας 0 -  7 χρ.

 

 

English Drama pedagogy (3-6 χρ): Δευτέρα 14:50 - 15:50

Θεατρική Αγωγή (5 - 8 χρονών): Δευτέρα 16:00 - 17:00

Μουσικό Θέατρο (πάνω από 10 χρονών): Δευτέρα 17:10 - 18:10

Ομαδικά μαθήματα Γιουκαλίλι (6-9 χρονών): Τετάρτη 16:45 - 17:45 

Registration

To register, please take the time to fill out the information below.

AMusEd

70009039

Souliou 4, 2018, Strovolos, Nicosia, Cyprus

©2017 by AMusEd. Proudly created with Wix.com